Soțul meu la băut peste limita devine violent. Am fost la un pas de divorț, și am stabilit amândoi că dacă se mai întâmplă se termina totul. Au fost reclamații la politie, dar am retras, tot în speranța că va fi ok. O perioada a fost bine, nu a băut. Noi stam in chirie, fara contract la notar, fara flotant. Avem un minor, băiețel de 3ani. Momentan este la bunici. Aseară s-au îmbătat, eu am rămas la niste prieteni el a făcut scandal dar în cele din urmă a plecat scos cu fort afara din curte de către vecini și persoana la care am rămas. În dimineața aceasta am mers acasă, el era și încă este în stare de ebrietate, este agresiv, am contactat proprietarul, mi-am luat o parte din lucruri, și din cele le copilului. L-am blocat în telefon, la telefon m-a amenințat că se termina cu moartea mea. Ce ar trebui eu sa fac? Unde sa apelez? Fără nici un ban in buzunar până după data de 10 luna următoare.multumesc. m-am gândit la un ordin de restricție..
Daca sunteti in pericol puteti cere ordin de protectie dar trebuie dovezi.
Se poate depune si plangere la politie pentru amenintare.
Mergeti la politie si vedeti ce zic si politistii.
Cele două plângeri de la politie, chiar daca au fost retrase, mai poate reprezenta o dovadă cu certificat medico-legal legal depus la primul, iar la al doilea nu îl mai am și nu am depus. ?declarație a părinților mei care au fost martori în trecut la asta, se poate pune? Pt mine momentan prioritate este să îmi găsesc o chirie sa nu îmi pierd locul de munca.,pt orice altceva nu am cum să îmi permit in momentul de față. mesaje cu amenintari din câte știu de data trecuta nu se mai i-au in considerare, nici înregistrările. Știe unde lucrez, cu siguranță mă va aștepta, la ambele locuri de munca, se prea poate să facă scandal.
Probleme hartuire
MRan
Buna ziua,
Problema clasica, insa chiar nu stiu cum sa actionez, sper sa ma puteti sfatui :
-fostul prieten, cand i-am spus ca o terminam m-a amenintat ... (vezi toată discuția)