Buna ziua. Cum trebuie sa procedez cu un vecin, care desi a primit avertismente din partea ISU si a Politiei, continua sa blocheze in continuare cu un abric si scanduri singura cale de acees la locuinta mea! Am anuntat Primaria si Politia din localitate, insa acestia refuza sa ia masuri in continuare, reprezentatantul Primariei spunand care are alte lucruri mai importamte, iar politistul ca este prea tanar si el da doar indicatii! Va multumesc!
Am si eu o problema. Parintii detin o propietate care este pozitionata la capatul unei ulite intr-o comuna din Vrancea. (dupa ei este o punte de 1 m latime pentru acces la pas care face legatura cu o alta ulita lunga de 70 m si lata de 1 m.) Am citit pe net despre latimea drumului de servitute care am inteles ca poate fi de mimimun 3 m latime...Problema pe care o am este ca vecinii si-au extins gardul grajdului pana la limita de 3 m, iar accesul spre casa este astfel blocat din cauza coltului gardului (drumul coteste la 90 de grade). Imaginati-va cum poate avea acces o masina de pompieri intr-o astfel de situatie...Legal drumul are latime de 3 m ..practic nu pot avea acces cu camioane...ce pot face intr-un astfel de caz! Multumesc!