avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Functionar care refuza sa aplice legea
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Functionar care refuza sa aplice legea

Buna ziua. Cum trebuie sa procedez cu un vecin, care desi a primit avertismente din partea ISU si a Politiei, continua sa blocheze in continuare cu un abric si scanduri singura cale de acees la locuinta mea! Am anuntat Primaria si Politia din localitate, insa acestia refuza sa ia masuri in continuare, reprezentatantul Primariei spunand care are alte lucruri mai importamte, iar politistul ca este prea tanar si el da doar indicatii! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cine are dreptate Anchi83 Anchi83 Bună ziua. Am o mica întrebare referitoare la: Am locuinta situata în spatele unor blocuri, între garaje (Asa este amplasata de foarte mult timp, de prin ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptate Anchi83 Anchi83 Bună ziua. Am o mica întrebare referitoare la: Am locuinta situata în spatele unor blocuri, între garaje (Asa este amplasata de foarte mult timp, de prin ... (vezi toată discuția)
Probleme administrator bloc lalex lalex Buna ziua! As dori sa stiu ce pot face, avem un vecin din bloc care sta cu usa de la intrarea in apartament deschisa. Este un vecin problema,fumeaza pe ... (vezi toată discuția)