avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme administrator bloc

Buna ziua!
As dori sa stiu ce pot face, avem un vecin din bloc care sta cu usa de la intrarea in apartament deschisa.
Este un vecin problema,fumeaza pe hol,se simte fum de tigara pe hol,dar doamna administrator nu face nimic deoarece barbatul ei se intelege cu acel individ.
A batut geamul de pe casa scarii in cuie deoarece noi il deschideam pentru aerisire.
Eu scot cuiele,el il bate la loc.
In acest sens as putea face ceva legal?(ISU,Politie)
La politia locala a sunat o doamna si i-au dat un avertisment pentru ca a fumat pe hol.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:36, 22 Februarie 2018
Nu vă ramane decat să insistați la Poliția locală să primescă mai mult dacat un avertisment . Aș propune Asociației schimbarea geamului cu termopan , iar dacă va distruge geamul costurile de reparați sau schimbare dacă va fi cazul să fie suportate de cine le distruge .
Buna ziua.
Sunati la politia locala de fiecare data cand il vedeti pe vecinul dvs. fumand in scara blocului.
Daca d-na admin.nu ia nicio masura in acest sens, nu inseamna ca dvs., locatarii trebuie sa adoptati aceeasi atitudine pasiva.
Administratorul nu poate face nimic in acest sens chiar daca va este si dumnealui vecin. Singura solutie este sa-l reclamati (si nu numai dvs. ci impreuna cu alti vecini - sa nu iasa vorbe) la politia locala ori de cate ori se intampla sa-l vedeti fumand pe casa scarii.
Cum spuneam, este bine sa aveti martori.
Dvs. v-ati intitulat topicul - Probleme administrator bloc - ori, observati nu administratorul este problema...
1-Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei cu limita de competenta de executie
2-ISU nu are competenta sa se implice in astfel de cazuri
Politia daca exista interes din partea reprezentantilor autoritatii,daca se confirma sesizarea ,se poate aplica sanctiune pecuniara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui vecin NicolaeValentin NicolaeValentin Buna ziua. Am o problema cu un vecin de pe scara blocului. Eu stau la etajul 3 si el la 2. Este vorba de o femeie de 19-20 ani care are obiceiul sa fumeze ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)
Fumatul pe holul blocului ursulina ursulina Bună ziua! Sunt ad-tor de bloc şi în această calitate, dar şi ca locatar, am atras atenţia unor vecine tinere care fumează pe holul scării , să nu ... (vezi toată discuția)