avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate marianmunteanu49

Activitate marianmunteanu49

Răspuns la discuția executare credit
revin.creditul a fost cotractat in anul 2006 pentru o perioada de 5 ani
a fost pe o perioada de 5 ani si ultima plata am facuto in sep 2010
am primit instintare ca incepand cu iunie 2015 (nu am retinut data)vor trece la executarea bunurilor si veniturilor personale
Am primit instintare ca incepand cu luna iunie(nu am retinut data) se va trece la executarea bunurilor si veniturilor,
Buna ziua! in anul 2006 am contractat un credit pentru nevoi personale pe o perioada de ani, nu am mai putut plati ratele si dobanzile aferente.Acum (19 -05 2015) mi-a venit executare de la o firma de recuperare pentru o suma mult mai mare.Va rog sa-mi spuneti ce se poate face.multumesc

Buna ziua!Am avut o firma care a inregistrat datorii la bugetul de stat in anul 2009.de atunci firma nu a mai avut activitate.A fost ceruta insolventa de catre ANAF in anul 2012 ,eu in anul 2009 m-am angajat la o alta firma si in anul 2011 mi sa pus poprire pe contul personal , ,salariu,,mi sa oprit 33% din salari pana in anul 2013 cand mi-am dat demisia .Vreau sa stiu m-ai este valabila executarea silita si ce pot face?
Buna ziua!Am avut o firma care a inregistrat datorii la bugetul de stat in anul 2009.de atunci firma nu a mai avut activitate.A fost ceruta insolventa de catre ANAF in anul 2012 ,eu in anul 2009 m-am angajat la o alta firma si in anul 2011 mi sa pus poprire pe contul personal , ,salariu,,mi sa oprit 33% din salari pana in anul 2013 cand mi-am dat demisia .Vreau sa stiu m-ai este valabila executarea silita si ce pot face?