avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe cont bancar personal pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe cont bancar personal pentru datoriile pe care le-a avut firma pe care am administrato

Buna ziua!Am avut o firma care a inregistrat datorii la bugetul de stat in anul 2009.de atunci firma nu a mai avut activitate.A fost ceruta insolventa de catre ANAF in anul 2012 ,eu in anul 2009 m-am angajat la o alta firma si in anul 2011 mi sa pus poprire pe contul personal , ,salariu,,mi sa oprit 33% din salari pana in anul 2013 cand mi-am dat demisia .Vreau sa stiu m-ai este valabila executarea silita si ce pot face?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 11:35, 29 Aprilie 2015
daca datoriile au fost indreptate pentru recuperare catre administrator, adica dv-stra, pana nu se vor achita 100% nu veti scapa de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita marianmunteanu49 marianmunteanu49 Buna ziua!Am avut o firma care a inregistrat datorii la bugetul de stat in anul 2009.de atunci firma nu a mai avut activitate.A fost ceruta insolventa de ... (vezi toată discuția)
Executare silita a fostului administrator al unei firme in insolventa yasmidana yasmidana Buna ziua, In anul 2008 am infiintat un SRL, societatea nu prea avea activitate, dar din cauza impozitului forfetar nu am tinut pasul cu platile si s-au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În anul 2007, mama mea a administrat o firma facuta ... Maria2022 Maria2022 Bună ziua, În anul 2007, mama mea a administrat o firma facuta pe numele meu. Naiva de mine a avut incredere totala.... Nu stiu ce a facut si cum a facut, ... (vezi toată discuția)