avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, În anul 2007, mama mea a administrat o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, În anul 2007, mama mea a administrat o firma facuta ...

Bună ziua,
În anul 2007, mama mea a administrat o firma facuta pe numele meu. Naiva de mine a avut incredere totala.... Nu stiu ce a facut si cum a facut, dar in anul 2011, m-am trezit cu hotarare judecatoreasca cum ca sunt, in nume personal, buna de plata pentru o linie de credit la OTP, datorii la ANAF si cateva biletele la ordin. Firma a intrat in insolventa.
Mi s-a pus poprire pe salariu in 2013 timp de un an, apoi am intrat in concediu de maternitate si poprirea s-a suspendat timp de 2 ani. M-am intors la serviciu,unde am mai lucrat pana in anul 2019, timp in care nu am mai primit nicio poprire. Din anul 2019 nu mai figurez angajata nicaieri.
Datoriile acestea se pot prescrie?
Daca nu am mai primit din 2014, nicio instiintare de la executor, voi mai primi daca ma angajez din nou?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 11:37, 10 Aprilie 2021
Probabil după ce vă angajați o sa vă facă proprire. Din acel moment aveți 15 zile sa faceți contestatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Aprilie 2021
aikidoro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont personal mihaela-n mihaela-n Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: in 2009 eu si inca un asociat am infiintar un SRL (asociatul fiind tot un SRL). In toti acesti ani eu nu am activat ... (vezi toată discuția)
Insolventa din 2014 poprire in martie 2019 constanta_2004 constanta_2004 Anaf mi-a pus poprire pe conturi si bunuri imobile in 13 martie 2019, fara sa ma anunte, invocand raspunderea in solidar a administratorului desi eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)