avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Insolventa din 2014 poprire in martie 2019
Discuție deschisă în Executare silită

Insolventa din 2014 poprire in martie 2019

Anaf mi-a pus poprire pe conturi si bunuri imobile in 13 martie 2019, fara sa ma anunte, invocand raspunderea in solidar a administratorului desi eu nu mai sunt administrator din 2013 iar noul administrator a preluat integral firma cu bune si cu rele (hot aga depusa la reg comertului) si a semnat pv de insolventa din 05.06.2014.
1. Este legal ce a facut anaf? Sa execute actualil administrrator si fostul administrator?
2. Cum pot scoate de sub sechestrul adigurator bunurile?
3.Firma este in insolventa din 2014, si nu are bunuri executabile si nici noul administrator nu are. Nu se prescriu datoriile dupa 2 sau 3 ani?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: constanta_2004 , utilizator 13:20, 22 Martie 2019
Ca să vă execute trebuie să fie pronunțata o hotărâre pe art 169 din legea 85/2014, ați fost citat în acel proces, v-ați apărat, ați formulat apel?
Nu nu s-a intanplat nimic din ceea ce inteebati. Pur si simplu m-am trezit cu conturile blocate, bunuri poprite si, mai ales, am intervenit pe la cunostinte sa mi se dea cate o copie dupa adresa, notificare, pv de sechestru.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Ca să vă execute trebuie să fie pronunțata o hotărâre pe art 169 din legea 85/2014, ați fost citat în acel proces, v-ați apărat, ați formulat apel?

Habar nu aveam ca exista proces, ca firma a intrat in insolventa si ca urmeaza calea legala.

constanta_2004 a scris:

Nu nu s-a intanplat nimic din ceea ce inteebati. Pur si simplu m-am trezit cu conturile blocate, bunuri poprite si, mai ales, am intervenit pe la cunostinte sa mi se dea cate o copie dupa adresa, notificare, pv de sechestru.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație titlu executoriu răspundere solidara eugenstefan77@yahoo.com eugenstefan77@yahoo.com Buna zis am cesionat in anul 2014 o societate cu bunuri .la notar .avea 3 masini acum mi-a venit răspundere solidara mentionez ca firma a preluat-o un nou ... (vezi toată discuția)
Executare silita neexecutata, care este urmatorul pas? iuliandanescu iuliandanescu Buna ziua, Nu am primit salariul (2,5 luni) de la fostul angajator, l-am dat in judecata, am castigat in instanta, nu a platit, am trimis toate documentele la ... (vezi toată discuția)
Procese in derulare in timpul declararii falimentului mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Va rog: daca la o firma se declara falimentul, ce se intampla cu procesele in care acea firma este parte si care se afla in derulare la acest ... (vezi toată discuția)