avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita neexecutata, care este urmatorul pas?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita neexecutata, care este urmatorul pas?

Buna ziua,
Nu am primit salariul (2,5 luni) de la fostul angajator, l-am dat in judecata, am castigat in instanta, nu a platit, am trimis toate documentele la executorul judecatoresc, nu am primit nici un ban, executorul imi spune ca desi firma rspectiva are conturile poprite de ANAF totusi au loc tranzactii numai ca administratorul are mai multe firme prin care se pare ca transfera banii tocmai pentru a evita propririle. Executorul a spus ca a trimis hartii si la potentiali clienti ai acestuia insa fara succes. Care este urmatoarea etapa / pas pe care il pot intreprinde pentru a imi recupera banii ? pot cere insolventa firmei sau raspunderea in solidar a administratorului? Poate in felul asta mai recuperez ceva. Daca aveti alte idei va rog ajutor suntem mai multi fosti salariati in situatia asta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:53, 18 Aprilie 2017
Insolventa poate fi solicitata daca s-a depasit valoarea de 6 salarii minime brute - conform legii 85 / 2014. Odata si odata va trebui sa incaseze si in conturile societatii, insa e complicat daca popririle sunt din partea ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am câștigat procesul de recuperare a salariilor restante dar nu am primit banii, iar executorul pe care l-am angajat nu îmi dă speranțe prea mari. cum pot rezolva această problemă? standan54 standan54 Am initiat toate demersurile in vederea recuperarii salarilor restante. Procesul l-am castigat dar nu am primit banii. Am angajat un executor judecatoresc. ... (vezi toată discuția)
Insolventa din 2014 poprire in martie 2019 constanta_2004 constanta_2004 Anaf mi-a pus poprire pe conturi si bunuri imobile in 13 martie 2019, fara sa ma anunte, invocand raspunderea in solidar a administratorului desi eu nu mai ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf, lichidator q2007 q2007 Buna seara. Ca fost administrator al unui SRL sunt fericitul posesor al unei decizii de atragere a raspunderi personale in valoare de 5000 lei. In ... (vezi toată discuția)