Buna ziua,
Nu am primit salariul (2,5 luni) de la fostul angajator, l-am dat in judecata, am castigat in instanta, nu a platit, am trimis toate documentele la executorul judecatoresc, nu am primit nici un ban, executorul imi spune ca desi firma rspectiva are conturile poprite de ANAF totusi au loc tranzactii numai ca administratorul are mai multe firme prin care se pare ca transfera banii tocmai pentru a evita propririle. Executorul a spus ca a trimis hartii si la potentiali clienti ai acestuia insa fara succes. Care este urmatoarea etapa / pas pe care il pot intreprinde pentru a imi recupera banii ? pot cere insolventa firmei sau raspunderea in solidar a administratorului? Poate in felul asta mai recuperez ceva. Daca aveti alte idei va rog ajutor suntem mai multi fosti salariati in situatia asta. Multumesc.
Insolventa poate fi solicitata daca s-a depasit valoarea de 6 salarii minime brute - conform legii 85 / 2014. Odata si odata va trebui sa incaseze si in conturile societatii, insa e complicat daca popririle sunt din partea ANAF.