avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Somație titlu executoriu răspundere solidara
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Somație titlu executoriu răspundere solidara

Buna zis am cesionat in anul 2014 o societate cu bunuri .la notar .avea 3 masini acum mi-a venit răspundere solidara mentionez ca firma a preluat-o un nou administrator și încă societatea deține bunuri .noul administrator nu A vrut sa prezinte o mașina care i am dat-o cu tot cu firma .masina figurează pe firma și nu îl întreabă nimeni nimic .
Ultima modificare: Marți, 9 Iulie 2019
eugenstefan77@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:20, 9 Iulie 2019
Vă referiți la faptul că a fost introdusă o acțiune fondată pe art 169 din legea insolvenței?
Mergeți la avocat să vă facă întâmpinarea, invocând inclusiv excepția lipsei calității procesuale pasive!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozabilitate Tefinio Tefinio Bună! Am mai pus această întrebare cu ceva timp în urmă. In calitate de fost administrator al unui SRL,am fost trimis in judecată in privința ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca- salarii compensatorii sandel25 sandel25 Ca urmare a reorganizarii institutiei, s-au infiintat 2 noi institutii (in locul celeilalte care s-a desfiintat) care au preluat personalul ! Acestia au ... (vezi toată discuția)
Insolventa din 2014 poprire in martie 2019 constanta_2004 constanta_2004 Anaf mi-a pus poprire pe conturi si bunuri imobile in 13 martie 2019, fara sa ma anunte, invocand raspunderea in solidar a administratorului desi eu nu mai ... (vezi toată discuția)