Ca urmare a reorganizarii institutiei, s-au infiintat 2 noi institutii (in locul celeilalte care s-a desfiintat) care au preluat personalul ! Acestia au introdus actiune pentru salarii compensatorii, unul din ei a deschis separat actiune in Constanta (institutia fiind din Bucuresti), si la primul termen nu a fost depusa intampinare!!
Mai pot depun intampinare la al doilea termen, in care sa invoc si lipsa capacitatii procesuale pasive a institutiei pe care o reprezint???
PS: personalul a fost preluat pe cele 2 noi institutii, insa cel din Constanta nu a fost preluat de institutia pe care eu trebuie sa o reprezint acum, ci de cealalta institutie!!!
Cred ca este vorba despre calitatea procesuala pasiva si nu de capacitatea procesuala pasiva ....:)
Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive este o exceptie absoluta si pe care o puteti invoca in tot cursul judecatii, inclusiv in fata instantei de recurs.
Instanta
sandel25
Daca am un proces pentru drepturi banesti ca urmare a disponibilizarii unor salariati, si la primul termen nu am depus intampinare, pot incerca sa o trimit la ... (vezi toată discuția)