avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instanta

Daca am un proces pentru drepturi banesti ca urmare a disponibilizarii unor salariati, si la primul termen nu am depus intampinare, pot incerca sa o trimit la al 2-lea termen? Mai pot invoca lipsa capacitatii procesuale pasive fata de reclamanti?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:55, 8 Aprilie 2010
Da puteti, dar cel mai corect este sa fiti asistat de catre un avocat.
Problema este...ca urmare a reorganizarii institutiei, s-au infiintat 2 noi institutii care au preluat personalul ! Acestia au introdus actiune pentru salarii compensatorii, unul din ei a deschis separat actiune in Constanta(institutia fiind din Bucuresti), si la primul termen nu a fost depusa intampinare!!
PS: personalul a fost preluat pe cele 2 noi institutii, insa cel din Constanta nu a fost preluat de institutia pe care eu trebuie sa o reprezint acum, ci de cealalta institutie!!!
imi poate da cineva un raspuns ? Va multumesc !!!
Raspunsul este acelasi poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu munca- salarii compensatorii sandel25 sandel25 Ca urmare a reorganizarii institutiei, s-au infiintat 2 noi institutii (in locul celeilalte care s-a desfiintat) care au preluat personalul ! Acestia au ... (vezi toată discuția)
Grupa munca - calitate procesual pasiva traian23 traian23 Buna ziua ! In cazul unei actiuni in obligarea paratei pt. eliberarea unei adeverinte grupa 1 munca in perioada 03.03.1975 - 19.02.1976 ; 20.06.1988 - ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei capacitatii procesuale pasive sandel25 sandel25 Poate fii invocata oricand de parat pe durata desfasurarii procesului privind litigii de munca? (vezi toată discuția)