avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... exceptia lipsei capacitatii procesuale pasive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

exceptia lipsei capacitatii procesuale pasive

Poate fii invocata oricand de parat pe durata desfasurarii procesului privind litigii de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 29 Aprilie 2010
da
Da, poate fi invocata insa nu prea vad cum se poate asa ceva intr-un proces de dreptul muncii.
Ideea este ca o institutie s-a desfiintat prin divizare in alte 2 institutii, care au preluat fiecare un nr de salariati si mai apoi au disponibilizat o parte din acestia. Unii din cei preluati si disponibilizati au deschis actiune impotriva ambelor institutii nou-infiintate!
posibil sa fie admisa.
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2010
ctynn, utilizator
Divizarea antreneaza transmiterea integrala a patrimoniului societatii care dispare in profitul societatilor care il culeg partial sau in totalitate. Aceste societati se substituie societatii initiale in toate bunurile, drepturile sau obligatiile ei.
Prin urmare, este posibila si respingerea exceptiei capacitatii procesuale pasive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vinzare cumparare ioanandrei ioanandrei Sintem o persoana juridica de drept privat ( CUMPARATORUL) ,care a incheiat un CONTRACT DE VINZARE -CUMPARARE IN CONDITIILE LEGII , cu o institutie publica a ... (vezi toată discuția)
Proces omniasig MAXIMMUSS MAXIMMUSS am obtinut la fond castig de cauza , prin care OMNIASIG BUCURESTI, a fost obligata sa-mi plateasca suma de 15.000 lei diferenta prima de asigurare neachitata, ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca- salarii compensatorii sandel25 sandel25 Ca urmare a reorganizarii institutiei, s-au infiintat 2 noi institutii (in locul celeilalte care s-a desfiintat) care au preluat personalul ! Acestia au ... (vezi toată discuția)