avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa munca - Calitate procesual pasiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa munca - Calitate procesual pasiva

Buna ziua ! In cazul unei actiuni in obligarea paratei pt. eliberarea unei adeverinte grupa 1 munca in perioada 03.03.1975 - 19.02.1976 ; 20.06.1988 - 01.04.2001 cine are calitate procesual pasiva SC ELECTRICA SA sau CEZ ? Impotriva cui ma indrept ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: traian23 , utilizator 16:05, 6 Februarie 2014
Calitatea procesuala pasiva o are fostul angajator sau in cazul in care acesta nu ma exista cel care detine arhiva acestuia.
Va multumesc ... prin intampinare SC ELECTRICA SA a invocat lipsa calitatii procesuale sustinand ca s-a preluat personalul şi arhiva . In acest caz, sa inteleg ca trebuie introdus in cauza ca si parat cealalta societate, respectiv CEZ ? Se mai poate cere introducerea in cauza ca si parat a celeilalte societati ?Mentionez ca primul termen este peste 1 saptamana. Si in baza carui articol ? Va multumesc anticipat !
Cine a preluat arhiva si care a fost angajatorul dvs?
Angajatorul este SC ELECTRICA SA , iar arhivele sunt preluate din cate am vazut de C.E.Z. prin reorganizarea SC ELECTRICA SA .
In acest caz, calitatea procesuala pasiva o are CEZ ca detinator al arhivei SC ELECTRICA SA

Alte discuții în legătură

Timbraj petit actiune in recurs!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Va rog sa ma indrumati ce sa fac in legatura cu urmatoarea solutie pronuntata de instanta...sa fac recurs sau sa introduc o alta actiune? ... (vezi toată discuția)
Sanctiune lipsa calitate procesuala pasiva mh31 mh31 Buna ziua, Poate ma ajuta cineva cu niste lamuriri in legatura cu urmatoarea problema: societatea la care lucrez a fost actionata in judecata. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)