avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa munca - Calitate procesual pasiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa munca - Calitate procesual pasiva

Buna ziua ! In cazul unei actiuni in obligarea paratei pt. eliberarea unei adeverinte grupa 1 munca in perioada 03.03.1975 - 19.02.1976 ; 20.06.1988 - 01.04.2001 cine are calitate procesual pasiva SC ELECTRICA SA sau CEZ ? Impotriva cui ma indrept ? Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: traian23 , utilizator 16:05, 6 Februarie 2014
Ideea este ca actiunea a fost deja formulata in contradictoriu cu Electrica . Se mai poate introduce in cauza ca si parat CEZ si in baza carui articol ar putea avea loc introducerea in cauza ? Mentionez ca termenul este peste 1-2 sapt. Multumesc !
Potrivit art. 204, alin. (1) Cod procedură civilă, puteţi să vă modificaţi cererea de chemare în judecată până la primul termen la care veţi fi legal citat.

Va multumesc domnule consilier ! Am vazut ca ELECTRICA SA s-a divizat in 8 societati comerciale cu personalitate juridica prin HG 1342/2001 , printre care si ELECTRICA OLTENIA . Ulterior, ELECTRICA OLTENIA a fost vanduta catre grupul CEZ. Presupun ca arhivele se afla in posesia CEZ , care ar trebui introdus in cauza alaturi de ELECTRICA SA, pentru ca pana la urma contractul de munca in perioadele pt. care se solicita grupa de munca a fost incheiat cu ELECTRICA . Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbraj petit actiune in recurs!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Va rog sa ma indrumati ce sa fac in legatura cu urmatoarea solutie pronuntata de instanta...sa fac recurs sau sa introduc o alta actiune? ... (vezi toată discuția)
Sanctiune lipsa calitate procesuala pasiva mh31 mh31 Buna ziua, Poate ma ajuta cineva cu niste lamuriri in legatura cu urmatoarea problema: societatea la care lucrez a fost actionata in judecata. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)