avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare credit
Discuție deschisă în Executare silită

executare credit

Buna ziua! in anul 2006 am contractat un credit pentru nevoi personale pe o perioada de ani, nu am mai putut plati ratele si dobanzile aferente.Acum (19 -05 2015) mi-a venit executare de la o firma de recuperare pentru o suma mult mai mare.Va rog sa-mi spuneti ce se poate face.multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 00:45, 22 Mai 2015
La ce vă referiți când vorbiți de executare?
Am primit instintare ca incepand cu luna iunie(nu am retinut data) se va trece la executarea bunurilor si veniturilor,
am primit instintare ca incepand cu iunie 2015 (nu am retinut data)vor trece la executarea bunurilor si veniturilor personale
Pe ce perioada era creditul? De când nu ați mai plătit?

De obicei astfel de înștiințări nu au la bază o executare reală. Ar trebui să le solicitați, în scris, lămuriri cu privire la cuantumul sumei, modalitatea de calcul și biroul executorului judecătoresc care se ocupă de executare (dacă amenințarea cu executarea este reală). Nu trebuie să încheiați convenții de plați sau să plătiți ceva câtă vreme situația nu este lămurită.

Alte discuții în legătură

Datorie credit bancar Elena-Dumitra Elena-Dumitra Ioana, verisoara mea, A contractat un credit bancar in 13.10.2006 pe o perioada de 7 ani, din iunie 2009 nu a mai reusit sa plateasca ratele, deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)
La cit timp se prescrie un credit de consum fara ipoteca catre o banca privata ionutfeli ionutfeli buna seara ,va rog un sfat sa imi dati.au trecut mai mult de trei ani de la ultima rata neachitata la un credit de consum fara ipoteca,si am primit mai multe ... (vezi toată discuția)