Crisxtn a scris:
Buna dimineata
multumesc pt raspuns, am totusi o nelamurile, colilul face 1 an pe 5 iulie, dar conform legii o luna trebuie sa stea tatal. eu ar trebui sa ma intorc pe 5 iunie la munca si el sa stea acasa cu copilu.
cum trebuie sa fac, sa fac cerere de prelungire cu 5 iunie la firma si sa astept pana la 1 iulie depunerea dosarului?
multumesc
Buna ziua,
Sunt exact in aceeasi situatie ca dumneavoastra, doar ca eu ar trebui sa revin la lucru pe data de 13 iunie urmand ca pana pe 13 iulie sa intre tatal in CCC. Din cate am inteles eu totusi, mama poate solicita prelungirea CCC pana la 2 ani chiar daca se afla in plata stimulent de insertie sau in concediu fara plata pentru cresterea copilului. Daca totusi acest lucru nu va fi posibil, ma gandesc ca tatal poate sa intre in CCC in luna mai spre exemplu, eu voi revenii la serviciu pentru o luna, in luna mai, apoi ma voi reintoarce in CCC pana pe 13 iulie, deci voi putea beneficia de prelungirea perioadei de CCC pana la cand copilul va implinii doi ani. Oare e corect rationamentul acesta(vorbind strict pe legea care a trecut de Parlament si asteapta sa fie promulgata de presedinte)?