avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate andreijuravlea

Activitate andreijuravlea

Buna seara,
Intentionez sa-mi deschid un SRL si am documentele pregatite. Intrebarea mea este daca pot depune documentele la registrul comertului din judetul Sibiu, desi eu am domiciliul in Botosani iar contractul de comodat tot in Botosani este facut ca sediu social, Multumesc
Discuție Copyright
Buna ziua !

Daca in cadrul siteului propriu copiez un text (o descriere) a unei locatii turistice cat si o fotografie, este obligatoriu sa precizez sursa? Ce se poate intampla daca nu o mentionez. Si daca o mentionez, pot fi tras in vreun fel la raspundere? Va multumesc!
Discuție Domeniul online
Doresc sa-mi deschid un site dedicat turismului romanesc. Intrebarea mea este daca pot folosi (in cadrul siteului) anumite fotografii cu zone turistice din mediul online ? In ce conditii le pot copia ? Am nevoie de vreo aprobare in acest sens sau trebuie specificata sursa? Si o a doua rugaminte este daca imi puteti face niste recomandari vizavi de legislatia copy-right ului romanesc de care as putea avea nevoie intrucat vreau sa il fac 100% "legal" si sa-mi si protejez eventualul logo si fotografiile proprii de asemenea. Multumesc !