avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Domeniul online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Domeniul online

Doresc sa-mi deschid un site dedicat turismului romanesc. Intrebarea mea este daca pot folosi (in cadrul siteului) anumite fotografii cu zone turistice din mediul online ? In ce conditii le pot copia ? Am nevoie de vreo aprobare in acest sens sau trebuie specificata sursa? Si o a doua rugaminte este daca imi puteti face niste recomandari vizavi de legislatia copy-right ului romanesc de care as putea avea nevoie intrucat vreau sa il fac 100% "legal" si sa-mi si protejez eventualul logo si fotografiile proprii de asemenea. Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2015
andreijuravlea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:14, 1 Mai 2015
LEGE nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe
LEGE nr.84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, republicata 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site osim ContSters87904 ContSters87904 Daca ai un site trebuie sa fie inregistrat la OSIM? (vezi toată discuția)
Folosirea fara permis a unui produs sau material publicitar pentru acel produs, marca inregistrata mariatg mariatg Reprezint -cu exclusivitate pentru Romania- un mare producator STRAIN de mobilier ale carui produse sunt, toate, marca inregistrata. Este vorba de elemente ... (vezi toată discuția)
Consultatie referitoare la vanzare produse de marca online Sorin_AB Sorin_AB Care sunt cerintele legale pentru a putea vinde, online, in Romania, diverse branduri de renume (de ex: Adidas, Puma, Everlast, Nike, Lonsdale, Lee Cooper, New ... (vezi toată discuția)