avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depunere documente Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depunere documente Registrul Comertului

Buna seara,
Intentionez sa-mi deschid un SRL si am documentele pregatite. Intrebarea mea este daca pot depune documentele la registrul comertului din judetul Sibiu, desi eu am domiciliul in Botosani iar contractul de comodat tot in Botosani este facut ca sediu social, Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social in alt judet utilizatorrnou utilizatorrnou Buna seara,trebuie sa schimb sediul social in alt judet,am luat la cunostinta actele necesare insa nu stiu cui sa ma adresez...registrului comertului al ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)
Cum infiintez o societate cipriandinu85 cipriandinu85 Buna ziua, Doresc sa infiintez o societate comerciala - SRL, ce va avea un singur administrator - unic asociat. Doresc ca sediul social sa fie ... (vezi toată discuția)