avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social in alt judet

Buna seara,trebuie sa schimb sediul social in alt judet,am luat la cunostinta actele necesare insa nu stiu cui sa ma adresez...registrului comertului al sediului vechi sau al celui nou?
Deasemenea as vrea sa stiu daca mai este necesara schita apartamentului care este folosit ca sediu social pentru a demonstra ca una din camere este sediu social pentru pfa si cealalta mi-a fost comodata (srl) si daca mai este necesara declaratia pe propria raspundere ca nu se suprapune cu sediul altei firme in cazul in care a fost trecut in contractul de comodat aceasta mentiune
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 06:48, 26 Iunie 2012
primul pas este la registrul comertului din judetul "NOU"

Se depun la ORC unde aveti sediul initial, iar ORC va transmite in judetul respectiv actele.

Ar fi bine sa aveti si schita casei in care sa hasurati camera care va fi sediu social al soc.com.

Va tb si o declaratie ca nu se suprapun camerele, daca in contract nu se specifica acest lucru in cazul dvs sau al PFA-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat pt srl - continutul contractului hillfingerr hillfingerr buna ziua, am si eu 3 intrebari legate de actul de comodat: 1. daca eu sunt proprietarul imobilului, desi acesta este ipotecat, trebuie sa mai fac act de ... (vezi toată discuția)
Sediu social comun pt 2 firme ContSters56412 ContSters56412 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Doresc sa imi stabilesc sediul social intr-un apartament inchiriat, am acordul proprietarului, dar fostul chirias inca ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - sediul social o camera din apartament anca_ro anca_ro Buna seara, sunt in curs de a imi infiinta un PFA, unde ar trebui sa mentionez ca sediul va fi doar o camera din acest apartament? Am facut o schita cu ... (vezi toată discuția)