Buna ziua,in anul 2013 am facut doua carduri de cumparaturi la doua banci diferite,unul cu limita de 2000 ron si unul cu 1500ron dupa un an si cateva luni copilul mi a fost diagnosticat cu autism iar toate resursele financiare ducanduse in terapii si medicatii eu nemaiputand achita lunar cardurile, din anul 2014 lucrez in Germania pana in prezent,venind in Romania o data la trei luni cate trei saptamani pentru supraveghere terapie copil,am primit la adresa din romania de la o firma de recuperare creante o instiintare ca mi se vor prelua datele cu caracter personal,ca voi fi actionata in judecata si executata silit! In momentul de fata nu detin bunuri mobile si imobile pe numele meu ,singurul venit financiar fiind indemnizatia de insotitor copil dizabilitati si alocatie copil care vin pe numele meu dar sunt ridicati de matusa mea prin imputernicire notariala cand eu nu sunt in tara,intrebare;mi se poate pune poprire pe indemnizatie?? ce inseamna preluare date personale? ce se poate intampla pe viitor? Multumesc anticipat!
buna ziua,tatal meu in septembrie 2010 a facut un imprumut la provident in valoare de 2000ron ,a achitat cateva rate iar dupa cateva luni au intervenit niste probleme de sanatate si nu si a mai putut achita ratele,in prezent din ianuarie 2015 a inceput sa primeasca instiintari de plata a imprumutului si a dobanzilor acumulate de la o firma de colectare debite si creante,in instiintari se specifica ,in urma neachitarii datoriei va fi executat silit ,poprire pe salariu,punerea in vanzare a bunurilor mobile si imobile.Contractul imprumutului a fost facut doar cu actul de identitate si adeverinta de salariat ,In prezent singurul bun al tatalui este locuinta si lucreaza pe un salariu minim pe economie . As dori sa stiu daca exista riscul sa i fie luata locuinta daca va fi actionat in judecata de catre firma de creante!!!multumesc anticipat!