Buna ziua,in anul 2013 am facut doua carduri de cumparaturi la doua banci diferite,unul cu limita de 2000 ron si unul cu 1500ron dupa un an si cateva luni copilul mi a fost diagnosticat cu autism iar toate resursele financiare ducanduse in terapii si medicatii eu nemaiputand achita lunar cardurile, din anul 2014 lucrez in Germania pana in prezent,venind in Romania o data la trei luni cate trei saptamani pentru supraveghere terapie copil,am primit la adresa din romania de la o firma de recuperare creante o instiintare ca mi se vor prelua datele cu caracter personal,ca voi fi actionata in judecata si executata silit! In momentul de fata nu detin bunuri mobile si imobile pe numele meu ,singurul venit financiar fiind indemnizatia de insotitor copil dizabilitati si alocatie copil care vin pe numele meu dar sunt ridicati de matusa mea prin imputernicire notariala cand eu nu sunt in tara,intrebare;mi se poate pune poprire pe indemnizatie?? ce inseamna preluare date personale? ce se poate intampla pe viitor? Multumesc anticipat!
Art.728 (7) C.pr.civ - Alocaţiile de stat şi indemnizaţiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum şi orice alte asemenea indemnizaţii cu destinaţie specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru niciun fel de datorii.
Poprire
ionescuandreea
Buna ziua sunt asistent personal cu carte de munca la primarie in baza certificatului de handicap grav cu insotitor al fetitei mele minore .A venit o poprire ... (vezi toată discuția)