avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Venituri din indemnizatie asistent personal copil ...
Discuție deschisă în Executare silită

Venituri din indemnizatie asistent personal copil handicap

va rog sa-mi spuneti daca pot fi executate silit venituri urmatoare:

1.indemnizatia pentru asistent personal care se acorda unui copil cu handicap grav si care are dreptul la asistent personal
2.venitul asistentului personal a unui copil , angajat cu contract de munca prin primarie.

va multumesc anticipat pentru raspunsurile primite.

Cel mai recent răspuns: mamalui matei , utilizator 09:02, 28 Martie 2017
conform Codului de procedura civila ,

"art.728 alin (7) Alocatiile de stat si indemnizatiile pentru copii, ajutoarele pentru ingrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate in caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum si orice alte asemenea indemnizatii cu destinatie speciala, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmarite pentru niciun fel de datorii."

Ceea ce nu stiu e daca indemnizatia de insotitor sau venitul asistentului personal ( angajat cu carte de munca prin primarie ) se incadreaza aici.

Poate sa ma ajute cineva avizat sa ma lamuresc? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ionescuandreea ionescuandreea Buna ziua sunt asistent personal cu carte de munca la primarie in baza certificatului de handicap grav cu insotitor al fetitei mele minore .A venit o poprire ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatie de handicap baloghjoe baloghjoe Buna ziua as-i dori sa intreb ca pe venitul de handicap acordat in baza OUG 102/1999 cu modif, ulterioare, persoana fiindNEVAZATOARE, daca i se poate executa ... (vezi toată discuția)
Poprire, venituri exceptate coryred coryred Buna dimineata, in cazul unei executari silite poprirea se face pe salariu,dar si pe alocatia /pensia de intretinere a copilului? (vezi toată discuția)