Mergi pur si simplu ca propietar la firmele respective si faci contract...
La noi in oras nici-un bloc nu are asociatie de proietarii,nici nu sa pus vreodata in discutie formarea sau existenta uneia
Buna ziua!As avea nevoie de informatii intr-o problema vizand degradarea apartamentului meu si a starii de sanatate a mea, datorita scurgerilor apei menajere direct in subsolul blocului din cauza conductei de evacuare a canalizari care este sparta aceasta nefiind racordata la canalizare de firma care se ocupa de asta.Acest lucru dureaza de cel putin 15 ani timp in care am informat primaria care a trimis vidanje pentru golirea apei neefectund nici-o lucrare.Au fost trimisi la un moment dat de primarie niste oamenii care ne-au cerut banii sa inlocuim cotul stricat si nu au rezolvat nimic,noi ramanand cu banii pieduti.In urma umezeli permanent si a deseurilor existente in subsolul blocului peretii de pe casa scarii si impliciti ai mei eu locuind la parter sau crapat,mobila sa degradat si am permanent probleme cu cantitati imense de mucegai, pe peretii, in urma caruia am dezvoltat astm si eu si mama mea.Va rog sa imi spune-ti daca as putea da primaria sau firma de canalizari in judecata pentru ca eu mam saturat sa imi schimb mobila si sa zugravesc non stop,plus ca acum din cauza astmului declansat mie foarte greu si sa locuiesc in apartament.Va multumesc
Domnule "hottumattua" am intrat pe saitu asta din doua motive.
1.Ca sa cer o opinie avizata avand in vedere ca in 28 de ani nu am decat o amenda pentru centura
2 Ca sa afle si altii de ce is capibilii unii din oamenii legii
Is un barbat mai mult decat educat si pasnic,fac parte dintr-o fam, de oamenii educatii care se ocupa cu instruirea mintilor tinere.Iubita mea e ca si mine,nu e impresionata de marlanii si de cuvinte triviale,da am redat exact conversatia doar ca sa accentuez oarecum gravitatea faptelor si scuzati expresia dar daca zic la "cacat" fecale nu inseamna ca nu mai pute :) Eu va inteleg ca face-ti parte din alta "era" dar eu mi-as dori ca omu care se crede zeu doar ca e jandarm sa fie sanctionat. Ca poate eu nu mor de la o injuratura dar nenea cu chipiu incurajat ca nimeni nu ia masuri, o sa ii dea unuia o mama de bataie de il lasa lat,asa fiind sanctionat ma gandesc eu cu "mintea mea scurta" ca poate evita excesele de zel!
Si acum is putin contrazis , eu stiu (nu stiu cat de real e) ca iubita mea si fratele ei chiar daca is apropiati pot fi martori.Pe altcineva nici nu as sti sa "nominalizez"
Lam rugat pe domnul in cauza sa se legitimeze si a refuzat! Am vrut sa il rog sa imi dea amenda cu,care am fost "amenintat" dar el ridicase deja mana sa ma loveasca si atunci iubita mea sa speriat si a intervenit.Camere is in zona respectiva nu stiu daca o sa mi sewacorde accesu la imagini si la scurt timp am vorbit cu politia de aici din sat si cu altii jandarmii locali,de la ei afland ca jandarmul nervos era "in misiune".Sincer nu vreau nimic decat sa se ia ceva masura impotriva lui sa nu mai aibe asa elan si cu altii.
Buna ziua!Problema mea "arzatoare" e urmatoarea...in decursul noptii trecute undeva pe la orele 23 am fost la o plimbare insotit de iubita mea si fratele ei in statiunea geoagiu unde si locuiesc si in drumul nostru catre masina sa mergem acasa am vazut o sticla de ceva alcool vin cred pe care iubita mea m-a rugat sa o iau sa o arunc sa nu ramana asa pe drum.
Mentionez ca sticla respectiva era langa peretele unui club respectiv strad si am fost vazut de catre jandarmi cand am ridicat-o ei auzind si cand ea mi-a zis sa o arunc,in drumul meu spre cosul de gunoi am fost intrebat de jandarm ce fac cu sticla si daca contine alcool,i-am relatat faptele desi el a vazut cand am ridicat-o si i-am zis ca o arunc moment in care el mi-a replicat sa o arunc repede daca nu "imi [editat] si doua palme".Am aruncat sticla lam intrebat daca acum e bine si el mia zis "ce vrei ma sa iti multumesc?!mars ca iti [editat] doua" moment in care a si ridicat mana asupra mea.
Iubita mea a intervenit l-a rugat sa inceteze si sa se prezinte, a zis ca nu ne intereseaza pe noi cine e el si ca daca nu incetam ne "[editat]" o amenda de 5 milioane,iubita mea i-a replicat omului ca o sa sune la politie si el ne-a zis "mars de aici pana nu va bat" si ca nu avem martori si nu avem ce sa le facem moment in care colegul lui a intervenit sa imi zica "scoate jegosule mainile din buzunar cand vorbeste un domn cu tine".
Am plecat indemnat de iubita mea foarte speriata desi "domnul" jandarm urla injurii dupa noi,m-am dus direct la sectia de politie unde domnul de acolo dormea si mi-a dat o coala alba sa revin cu o declaratie si atat.
Mentionez ca nu am baut pentru ca in seara aia conduceam,i-am si zis domnului jandarm ca nu am baut,nu am ridicat nicio secunda tonul la ei, dimpotriva le-am vorbit foarte calm si foarte politicos desi ei ne-au adresat injuurii si amenintari constant.
Va rog daca puteti sa ma sfatuiti ce as putea face,mi se pare anormal intr-o tara civilizata sa fi injurat si aproape batut pentru ca mergi pe drum.