RazvanHoria a scris:
Buna ziua!Problema mea \"arzatoare\" e urmatoarea...in decursul noptii trecute undeva pe
==================================
Cred ca problema ta "arzatoare" este ca esti foarte tanar, ai minte putina si orgoliu cat casa. Hai sa-ti spun o intamplare din tineretea mea, cand eram la fel ca tine, ca "boala" asta nu este cronica, se vindeca cu timpul.
Eram tanar inginer stagiar, lucram la intretinere avioane, pregateam avionul pentru cursa, tocmai se incarca presa - pe vremea aceea presa se trimitea, in cantintate limitata, cu avionul, sa ajunga in ziua cand aparea, in toata tara - nu puteam trece de un hamal, ca avionul nu era prea mare si am avut o altercatie cu el. Pe urma, la fel ca si tine, m-am plans sefului, care era un colonel inginer, reproducand cu exactitate, la fel ca si tine, cu predilectie replicile celuilalt. Si colonelul mi-a zis ca foarte bine ca mi-a zis ce mi-a zis, ca un om inteligent, asta ar fi trebuit sa fiu eu, :) stie sa evite astfel de situatii.
Deci eu zic sa uiti toata povestea asta cusuta cu ata alba, pe viitor gaseste alte metode de a-ti impresiona iubita. Cand esti in fata unui om inarmat, tine cont ca, daca foloseste arma, pentru tine chiar nu mai conteaza rezultatul anchetei, si vorbeste frumos. Altfel poti pati ce a patit African Americanul ala din Baltimore, intr-un oras in care, nota bene, primarul, seful politiei si district athorney sunt negri!