avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi-au cerut datele si eu am fugit de jandarmi.Ce mi se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi-au cerut datele si eu am fugit de jandarmi.Ce mi se paote inampla daca ma prind in viitor?

Aseara cand ma intorceam de la baschet m-am inatlnit cu 2 jandarmi(unul era sergent),sergentul ma prinde de mana si imi spune si mi-o suceste,mergand asas pana in fata casei mele imi spune sa -i dau datele ca altfel ma va duce la sectie sa ma omoare.Eu cand am auzit m-am speriat si am fugit,jandarmul alergand dupa mine pana am scapat de el.Ulterior acesta a stat o jumate de ora in fata casei mele
si m-a amenintat cu ceva de genul acesta:Iesi afara ca te omor si alte injurii.
Intrebarea mea este ce mi se paote inampla?Si ce ma sfatuiti sa fac.
P.S.Am 21 de ani si nu primit nicio amenda pana acum.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:24, 28 Septembrie 2010
Asa, din senin!?
da pentru ca unul dintre ei "era suparat" mine
Draga Luan09, cum adica "altfel ma va duce la sectie sa ma omoare"? Va sa zica te ameninta si tot tie ti-e frica? Ca si TeoDora72, intreb si eu: asa, din senin? Nu se poate, trebuie sa fi facut tu o... nazbâtie :)! Scuza-ma, dar nu ma pot impiedica sa nu glumesc un pic: era suparat ca i-ai furat iubita?
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2010
CMirela, utilizator
Nu am facut nici o nazbatie.
Jandarmul acela ma stia pe mine pentru ca toata vacanta fusesem acolo la baschet.
Totul a pornit cand cu cateva zile am fost sa ma joc baschet la o scoala din apropiere
si m-am certat cu paznicul de acolo pentru ca nu a vrut sa ma lase iar acesta probabil i-a spus jandarmului(jandarmeria are sediul langa scoala ) de mine.Jandarmul acela ma stia pe mine pentru ca toata vacanta fusesem acolo la baschet.
SI totusi pot primi si eu raspuns.?
Pâna îti va raspunde cineva potrivit, am sa-ti spun ce cred eu: daca tu nu ai facut nimic rau, deci nu exista nici o dovada pentru asa ceva, jandarmul n-are ce sa-ti faca, el vrea doar sa te sperie! Iar tu esti un copil (nu te supara!) si asta si faci. Depune o plângere la politie privind aceasta amenintare; daca ai putea s-o si demonstrezi (daca mai erai cu cineva sau a mai auzit careva "discutia prieteneasca"), ar fi... cool! :)

Alte discuții în legătură

Amenda jandarmerie, plangere contraventionala raul_flavius raul_flavius Astazi am fost prezent la un meci de bashcet din Pitesti. La finalul acestei partide mi-a fost atrasa atentia de catre un jandarm prin urmatorul mesaj : \"Ba ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda jandarmerie mr_v mr_v Ieri seeara cand ma intorceam de la un chef cu inca 3 prieteni am fost amendati de catre jandarmi. Unul dintre ei a injurat jandarmeria, iar noi am incercat ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmarie LaurentiuBr LaurentiuBr Salutare ,am cautat pe Google unde se pot pune intrebari pentru problema mea si am gasit acest site Sa incepem cu Buna ziua Pe data de 03 -03 -2009 eram la ... (vezi toată discuția)