avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mi-au cerut datele si eu am fugit de jandarmi.Ce mi se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mi-au cerut datele si eu am fugit de jandarmi.Ce mi se paote inampla daca ma prind in viitor?

Aseara cand ma intorceam de la baschet m-am inatlnit cu 2 jandarmi(unul era sergent),sergentul ma prinde de mana si imi spune si mi-o suceste,mergand asas pana in fata casei mele imi spune sa -i dau datele ca altfel ma va duce la sectie sa ma omoare.Eu cand am auzit m-am speriat si am fugit,jandarmul alergand dupa mine pana am scapat de el.Ulterior acesta a stat o jumate de ora in fata casei mele
si m-a amenintat cu ceva de genul acesta:Iesi afara ca te omor si alte injurii.
Intrebarea mea este ce mi se paote inampla?Si ce ma sfatuiti sa fac.
P.S.Am 21 de ani si nu primit nicio amenda pana acum.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:24, 28 Septembrie 2010
Cititi prevederile aratate de pe internet si veti vedea ca veti gasi oportunitatile pentru a formula contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda jandarmerie, plangere contraventionala raul_flavius raul_flavius Astazi am fost prezent la un meci de bashcet din Pitesti. La finalul acestei partide mi-a fost atrasa atentia de catre un jandarm prin urmatorul mesaj : \"Ba ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda jandarmerie mr_v mr_v Ieri seeara cand ma intorceam de la un chef cu inca 3 prieteni am fost amendati de catre jandarmi. Unul dintre ei a injurat jandarmeria, iar noi am incercat ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmarie LaurentiuBr LaurentiuBr Salutare ,am cautat pe Google unde se pot pune intrebari pentru problema mea si am gasit acest site Sa incepem cu Buna ziua Pe data de 03 -03 -2009 eram la ... (vezi toată discuția)