avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Jandarmerie, plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Jandarmerie, plangere contraventionala

Astazi am fost prezent la un meci de bashcet din Pitesti. La finalul acestei partide mi-a fost atrasa atentia de catre un jandarm prin urmatorul mesaj : "Ba ai grija cum te comporti de acum inainte in sala" . Raspunsul meu a fost :"Hai ba lasa-ma". Dupa acesta jandarmul m.a oprit , mi-a cerut actul de identitate si m.a urcat in duba jandarmeriei unde mi-au intocmit proces verbal si acordat amenda cu suma de 150 Ron cum ca as fi adresat injurii in timpul partidei de baschet. Ce e de facut ? Se poate face o plangere impotriva procesului verbal(amenzii) . Va rog sa.mi dati un raspuns si Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raul_flavius , utilizator 23:47, 7 Martie 2012
da, orice proces verbal de contraventie poate fi atacat cu o plangere impotriva pv
am inteles din procesul verbal ca acesta poate fi atacat la judecatoria Pitesti. Puteti sa ma ajuti si sa.mi spuneti in ce constau lucrurile dupa atacarea Procesului verbal, intr-un eventual proces multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au cerut datele si eu am fugit de jandarmi.ce mi se paote inampla daca ma prind in viitor? Aseara cand ma intorceam de la baschet m-am inatlnit cu 2 jandarmi(unul era sergent),sergentul ma prinde de mana si imi spune si mi-o suceste,mergand asas pana ... (vezi toată discuția)
Legitimare jandarmerie nesta nesta Azi am fost la un meci in liga3-a la severin sustinandu-mi echipa locala. dupa meci inainte sa ies din stadion vine un jandarm si imi cere sa ma legitimez pe ... (vezi toată discuția)
Contestație? mburdea mburdea Bună seara Fiul meu in vârstă de 21 ani a fost reținut ,inaintea meciului de fotbal România Grecia,de către jandarmi in București și ... (vezi toată discuția)