Uite si dovada concludenta :) , ca sa se vada ca am dreptate , tu ai zis ca ai fost amenintat de un jandarm , eu am fost amenintat de catre comandantul politiei locale din orasul meu :
Ministerul Public
Parchetul de pe langa judecatoria xxxx
Operator cu date cu caracter personal ( numarul )
Dosar nr. ( ...... ) si data .... ( e recenta data are o saptamina )
CATRE Domnul x si y ( nume prenume )
Adresa mea ...
Va facem cunoscut faptul ca sesizarea dumneavoastra a fost inregistrata la numarul de mai sus si a fost trimisa la Politia Orasului ( ... ) , in vederea efectuarii de cercetari fata de numitul ( .... ) sub aspectul savarsirii infractiunilor prevazute de art.206 si 297 CP .
Dupa definitivarea cercetarilor penale va vom comunica solutia dispusa in cauza .
Stampila / numele si prenumele procurorului ...
===========================================
Infracţiuni contra libertăţii persoanei
Art. 206
Ameninţarea = 3 luni la un an de zile sau cu amenda .
============================================
Infracţiuni de serviciu
Art. 297
Abuzul în serviciu = (1) Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos şi prin aceasta cauzează o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică.
(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, îngrădeşte exercitarea unui drept al unei persoane ori creează pentru aceasta o situaţie de inferioritate pe temei de rasă, naţionalitate, origine etnică, limbă, religie, sex, orientare sexuală, apartenenţă politică, avere, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA.
Detalii:
[ link extern ]
Deci cu alte cuvinte cei care nu cunosc legile si le e lene sa se documenteze , eu am si inregistrati telefonice si martori care au asistat la discutie , nu prezenti ci au auzit discutia cuvant cu cuvant ... .
Ti-am dat exemplu curat , daca vrei sa faci rau , de azi inainte sa fii atent si cu ochii mari deschisi si oricare te injura sau te scuipa sau te ameninta indiferent de persoana ( ca e civil sau functionar public ) , sa fii foarte calm , asa cum era domnia sa Isus Hristos !
Daca stau sa scriu prin ce calvar am trecut eu la ultima confruntare cu acest domn comandant de politie locala , o sa ziceti ca nu merita sa fie in functie si etc ... .
Saraca lege
HG 537/2007 actualizata, prin art. 1, pc. 3, lit k), art. 2 alin.(1) si art. 3
a iscat un mare scandal in primarie / ISU / MAI si vecinii in cauza si raspunsul aferent domnule care ati fost cam in aceeasi situatie ( alta a fost la mine ) , uite si un raspuns de la :
Ministerul Afacerilor Interne
Departamentul .... ( nu il scriu )
Inspectoratul .... ( nu il scriu )
***************** imi da raspunsul ***************
Si concluzia a fost ca : s-a aplicat legea in cauza cu sanctiuni si ca multumire :
Va multumim pentru interesul manifestat in domeniul .... ( problema care am avut-o) de la cap la coada : combaterea si prevenirea incendiilor cit si amenintarea si abuzul in serviciu a celor care au instrumentat cazul .
Asa sa ne ajute Dumnezeu si Domnul Isus Hristos !
Si uite asa am ajuns sa se roage de mine cei care au instrumentat cazul sa nu ajunga sa aibe cazierul patat sau sa faca inchisoare . Acum las totul la bunatatea lui Dumnezeu sa-mi lumineze mintea ca pe viitor sa nu mai intru in aceste conflicte dar daca interesul a fost prea mare ( in randurile organelor abilitate ) s-a ajuns la dosare penale si nu crede ca eu am fost mielul lui Dumnezeu , am si eu pentru hartuire ( dosar fabricat ) , dosarul impotriva-mi a fost demontat de dovezile care erau impotriva-mi deoarece am avut un martor intotdeauna langa mine cand am fost in vizita la politie / politia locala / primarie si etc ...
Mai pe romaneste am fost instruit si educat cum sa parcurg fiecare pas in aceasta problema care deja ma sufoca / imi provoca stare de neliniste / nesiguranta in familie si multe altele .
Dumnezeu cu mila . Mai am timp de gandire pina pe data de 20 cand ajunge si procurorul desemnat de la Bucuresti , am timp de gandire daca e sa retrag toate cererile sau nu , am in spate deja 2 avocati care vor fi prezenti cu mine pe data de 20 pentru a merge mai departe sau a retrage cererile formulate impotriva celor implicati in acest caz . Bineinteles asteapta si doua posturi de televiziune sa le dau argumente si copii la orice ( tot cu acordul avocatilor ) daca vreau sa fac totul public si atunci nu se mai poate face nimic in a se musamaliza ceva .