hotumattua a scris:
Cred ca problema ta \"arzatoare\" este ca esti foarte tanar, ai minte putina si orgoliu cat casa. ...
Altfel poti pati ce a patit African Americanul ala din Baltimore, intr-un oras in care, nota bene, primarul, seful politiei si district athorney sunt negri!
Domnu' cu "athorney" (
attorney e forma corecta, ati ramas cu mintea din tinerete probabil), cred ca problema dvs e ca sunteti unul din aceeasi clasa de educatie cu cei doi jandarmi/militieni/comunitari pe care i-a descris initiatorul topicului. De ce spun asta? Pentru ca putin va lipseste sa-i "f***** una peste fata" chiar si verbal in ceea ce scrieti.
Care credeti domnia voastra [sarcasm, desigur] ca sunt faptele cu care RazvanHoria a dorit sa-si impresioneze iubita? Poate cu cateva zile de spitalizare dupa o bataie taraneasca aplicata de asa-zisii jandarmi? Oh da, categoric asta e foarte impresionant.
De ce e mai simplu sa dam uitarii si sa trecem peste? Aparam faradelegile doar pentru ca-s comise de "oamenii legii"? De ce nu avem nicio sansa de aparare? Pentru ca ne indreptam in directia celor care trebuie sa te faca sa te simti in siguranta insa se intampla exact contrariul. E mai simplu sa credem ca RazvanHoria e cel care minte pentru ca, vezi doamne, spune ceva de rau despre niste jandarmi? NU! Dimpotriva, la cat de binecunoscute sunt toate povestile despre ei, e chiar extrem de plauzibil ce spune si oricat de lipsit de logica pare pentru un inginer, nu cred ca s-a trezit omu' sa se planga aici ca sa-si impresioneze iubita.
Or fi ei multi care isi pun mintea cu militia, insa in conditiile in care suntem mai mult panicati si paranoici in preajma lor, nu cred ca e ceva prielnic pentru o persoana sa-si riste dosul cu asemenea actiuni.