Buna ziua!As avea nevoie de informatii intr-o problema vizand degradarea apartamentului meu si a starii de sanatate a mea, datorita scurgerilor apei menajere direct in subsolul blocului din cauza conductei de evacuare a canalizari care este sparta aceasta nefiind racordata la canalizare de firma care se ocupa de asta.Acest lucru dureaza de cel putin 15 ani timp in care am informat primaria care a trimis vidanje pentru golirea apei neefectund nici-o lucrare.Au fost trimisi la un moment dat de primarie niste oamenii care ne-au cerut banii sa inlocuim cotul stricat si nu au rezolvat nimic,noi ramanand cu banii pieduti.In urma umezeli permanent si a deseurilor existente in subsolul blocului peretii de pe casa scarii si impliciti ai mei eu locuind la parter sau crapat,mobila sa degradat si am permanent probleme cu cantitati imense de mucegai, pe peretii, in urma caruia am dezvoltat astm si eu si mama mea.Va rog sa imi spune-ti daca as putea da primaria sau firma de canalizari in judecata pentru ca eu mam saturat sa imi schimb mobila si sa zugravesc non stop,plus ca acum din cauza astmului declansat mie foarte greu si sa locuiesc in apartament.Va multumesc
Foarte ciudat! ... si atunci contractele cu utilitatile (furnizare de apa -calda, rece, furnizare de caldura, ridicarea gunoiului, etc.) cum sunt incheiate ?