avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate eugen10

Activitate eugen10

Urmare a depunerii Dosarului, a fost emisa decizia privind acordarea pensiei pentru limita de varsta in luna August 2015 (versiune aplicatie : 1.1.40. - data ultimei actualizari 24.07.2015).
Dupa primirea Deciziei am depus o petitie la Casa Teritoriala de Pensii emitenta a Deciziei, prin care solicitam verificarea Dosarului de pensie si a datelor luate in calcul, Casa de pensii recunoaste printr-o adresa emisa in luna decembrie 2015 ca este necesara revizuirea punctajului mediu anual.
In luna Februarie 2016 este emisa o noua decizie cu un punctaj mediu anual modificat (versiune aplicatie : 1.1.55. - data ultimei actualizari 29.01.2016).
Deoarece nu stiu in ce consta diferenta intre cele doua versiuni ale aplicatiei de calcul, va rog sa-mi spuneti daca este corect ca recalcularea sa fie facuta pe o alta versiune a aplicatiei dacat cea initiala.
Va multumesc ! =D>
Avand in vedere implementarea Programului Operational Capital Uman 2014-2020 (POCU), va rog sa-mi precizati ce avantaje prezinta acesta pentru angajator / angajat si daca in acest program se poate incadra un pensionar la limita de varsta (57 ani, grupa I de munca).
Un loc de munca scos la concurs cu mentiunea ,,pe perioada nedeterminata'' poate fi ocupat de un pensionat la limita de varsta (a carui varsta este de 57ani-beneficiar al conditiilor de pensionare ale gr. 1) si al carui contract de munca va fi incheiat ,,pe perioada determinata'' ?
Răspuns la discuția varsta pensionare
....din motive neimputabile mie.

( nu stiu din ce motive ultimele cuvinte ale intrebarii nu au fost transmise, fapt pt. care am completat-o mai sus)
Răspuns la discuția varsta pensionare
Da 100%nVa multumesc.nIn aceasta situatie, daca am solicitat si mi-a fost eliberata adeverinta necesara pt. completarea dosarului de pensie de catre angajatorul actual si nu am depus inca dosarul la Casa de pensii, doresc sa va mai intreb daca angajatorul i-mi poate desface contractul de munca din mo
Data nasterii: 10.06.1958;
Stagiu de cotizare :33 ani/07 luni;
Vechime in grupa 1 de munca : 21ani.
Doresc sa stiu cand pot iesii la pensie.

Va multumesc anticipat !