avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare cuantum pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare cuantum pensie

Urmare a depunerii Dosarului, a fost emisa decizia privind acordarea pensiei pentru limita de varsta in luna August 2015 (versiune aplicatie : 1.1.40. - data ultimei actualizari 24.07.2015).
Dupa primirea Deciziei am depus o petitie la Casa Teritoriala de Pensii emitenta a Deciziei, prin care solicitam verificarea Dosarului de pensie si a datelor luate in calcul, Casa de pensii recunoaste printr-o adresa emisa in luna decembrie 2015 ca este necesara revizuirea punctajului mediu anual.
In luna Februarie 2016 este emisa o noua decizie cu un punctaj mediu anual modificat (versiune aplicatie : 1.1.55. - data ultimei actualizari 29.01.2016).
Deoarece nu stiu in ce consta diferenta intre cele doua versiuni ale aplicatiei de calcul, va rog sa-mi spuneti daca este corect ca recalcularea sa fie facuta pe o alta versiune a aplicatiei dacat cea initiala.
Va multumesc ! =D>

Alte discuții în legătură

Plata pensii recalculate tomica_buga tomica_buga Prin decizia 85875/23.09.2010 am fost instiintata de recalcularea pensiei incepind cu data de 01.07.2005 potrivit HG 550/2005. Am primit diferenta de bani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unei hotarari judecatoresti privind indicele ... eugarizan eugarizan Buna ziua In urma unei Hotarari judecatoresti privind Indicele de corectie , Casa de Pensii odata cu emiterea deciziei este obligata sau nu sa emita si ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensie fara buletin de calcul madalina2013 madalina2013 Prin Sentinta Civila nr. 6002 din 07.06.2013 a Tribunalul Bucuresti, Sectia A VIII A - Conflicte de Munca si Asigurari Sociale, ramasa definitiva ... (vezi toată discuția)