avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate n247s

Activitate n247s

Va multumesc pentru raspunsul rapid ,stiti in baza carei legi sau cum si unde as putea cere un raspuns oficial? caci va dati seama , este caz penal si mai am inca un an jumate din supraveghere.

Am avut permis eliberat in Romania, apoi l-am transcris in Olanda si am facut un accident in Romania in urma caruia am primit o pedeapsa cu suspendare si ca masura interzicerea dreptului de a conduce pe o perioada de 3 ani de la ramanearea definitiva a hotararii judecatoresti.
Multi vor zice ca dupa un an de la ramanearea definitiva a hotararii judecatoresti voi outea da examenele si redobandi permisul insa nu este asa deoarece am avut ca pedeapsa complementara si interzicearea dreptului de a conduce 3 ani (art 64 lit i)
Intre timp la un an si ceva am primit acasa permisul de Olanda.Am intrebat acolo la politia rutiera si serviciul de permise daca am drept de conducere si mi s-a confirmat ca in ciuda faptului ca pe teritoriul Romaniei mi s-a interzis acest drept in Olanda pot conduce sigur.

Acum intrebarea e daca in urma hotararii judecatoresti mi s-a interzis dreptul de a conduce , este doar pe teritoriul Romaniei sau la modul general?

Va multumesc anticipat!

Sah
Mie mi s-a inlaturat mie dreptul de a parasi tara acum cateva luni dupa codul nou 2015.
Buna ziua
Ati primit raspuns pentru cerere?sunt curios pentru ca sunt in aceeasi situatie si vreau sa depun si eu una saptamana asta.