Ok. Vreau mai multe detalii despre acest aspect, vreau sa ii formulez o adresa cat mai exactă si daca se poate si cu lege si articol etc, sa i-o duc si sa imi dea nr de înregistrare si sa vedem ce zice.
Multumesc
Buna ziua,
Detin o masina cu licenta taxi si am un contract de colaborare cu o firmă care imi furnizeaza comenzi, toate bună si frumoase pana aici. Problema mea e ca de curand furnizorul a impus un regulament de ordine interioară prin care ne obligă ca la fiecare abatere sa plătim anumite sume de bani, inainte pt acele abateri erai sanctionat cu embargou 24h sau mai mult si daca vroiai puteti sa achiti acel embargou pt a putea lucra cu statia ( embargou= nu ti se mai dau comenzi prin dispecerat pt o anumita perioada de timp) . Acum nu mai ai posibilitatea sa stai in embargou si trebuia ca sa mergi sa platesti acea sumă de bani.
intrebarea mea este, e legal ca el să imi impuna prin regulament sa ma oblige sa plătesc acei bani? Poate ca eu nu vreau sa plătesc si imi convine sa stau fara sa iau comenzi pe statie.
Buna ziua, avand in vedere ca plătim niste asigurări la suprapret vreau sa stiu daca este legal asa ceva, mai ales sunt curios daca exista o lege în care se se specifice clar ca se incheie asigurare speciala pt taxiuri. Vreau sa stiu daca imi fac asigurare rca in interes de serviciu, pe pe motiv imi poate refuza despăgubirea in cazul in care am un eveniment din vina mea ?
multumesc