avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare taxi
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare taxi

Buna ziua, avand in vedere ca plătim niste asigurări la suprapret vreau sa stiu daca este legal asa ceva, mai ales sunt curios daca exista o lege în care se se specifice clar ca se incheie asigurare speciala pt taxiuri. Vreau sa stiu daca imi fac asigurare rca in interes de serviciu, pe pe motiv imi poate refuza despăgubirea in cazul in care am un eveniment din vina mea ?
multumesc

Alte discuții în legătură

Accident dupa dauna totala MirceaEne MirceaEne Buna ziua, In urma cu 3 luni am fost implicat intr-un accident si firma asiguratoare a decis sa imi plateasca dauna totala autoturismului meu. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Rca - vinovatul refuza constatarea avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident rutier. Responsabilul si-a recunoscut vina, am semnat constatul amiabil si ne-am vazut fiecare de ... (vezi toată discuția)
Asra asigurari - "investigatie privind producerea accidentului" ComanSorin ComanSorin Salutare tuturor! In primul rand vreau sa va spun ca dupa ce am rasfoit acest forum am observat ca nu sunt singurul care a avut probleme cu socitatile de ... (vezi toată discuția)