avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate andreeacrisss

Activitate andreeacrisss

Răspuns la discuția Vecini
Nefondate..ca raspuns la o plangere in care scria ca mutam noaptea mobila si dam tv.ul tare, am dus declaratia vecinilor care spun ca de la noi nu se aud zgomote decat normale si declaratia fostilor proprietari in care scria ca si lor le facea aceleasi lucruri. Nu am primit niciodata o amenda sau o atentionare, pt ca niciodata nu s a confirmat reclamatia
Discuție Vecini
Buna seara. Am probleme cu o vecina, cu care nu ma cunost si nu ne am intalnit niciodata. Pe scurt, face apeluri 112, depune plangeri si mai nou, trimite atentionari de la avocat pentru fapte care nu sunt reale, gen galagie infernala, semne obscene, etc etc etc. Comportamentul ei, banuiesc eu, este dat de o altercatie intre ea si vechii proprietari ai apartamentului, ca altfel nu imi explic. Ma puteti sfatui, va rog, ce as putea sa fac sa se termine odata calvarul? Dansa nu doreste sa discute cu noi, sa intelegem si noi cu cine si de ce ne certam. Faptele ei s ar putea incadra in infractiunea de hartuire? Sau orice alta infractiune? Multumesc!
Buna ziua. Sper sa nu va plictisesc cu urmatoarea speta: In anul 2012, am fost incadrata ca si cadru MAI in orasul X, aflat la 60 km de adresa de domiciliu. Am beneficiat de compensatia de chirie. In anul 2013, logodnicu meu a fost incadrat in comuna Y, aflata la 40 km de adresa lui de domiciliu, si la 100 km de orasul X. A beneficiat de compensarea cheltuielilor de transport. In iunie 2014, acesta a fost mutat in interes de serviciu in comuna Z, aflata la 20 km de domiciliu si la 40 km de orasul X (unde eu imi desfasor activitatea). Dupa aceasta mutare si in urma casatoriei noastre, ne-am achizitionat un apartament in orasul X, unde ne-am si stabilit noile adrese de domiciliu. Sotul a incercat sa depuna o cerere de compensare a cheltuielilor de transport din orasul X in comuna Z (40 de km), cerere care a fost respinsa pe motiv ca acesta nu mai beneficiaza de acest drept deoarece si-a schimbat adresa de domiciliu. In conditia in care Constitutia prevede ca orice cetatean roman are dreptul de a-si stabili domiciliul oriunde pe teritoriul tarii, raspunsul unitatii este unul legal? Nu intervine si dreptul familiei in speta data? Va multumesc anticipat pt rabdare:)