avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vecini
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vecini

Buna seara. Am probleme cu o vecina, cu care nu ma cunost si nu ne am intalnit niciodata. Pe scurt, face apeluri 112, depune plangeri si mai nou, trimite atentionari de la avocat pentru fapte care nu sunt reale, gen galagie infernala, semne obscene, etc etc etc. Comportamentul ei, banuiesc eu, este dat de o altercatie intre ea si vechii proprietari ai apartamentului, ca altfel nu imi explic. Ma puteti sfatui, va rog, ce as putea sa fac sa se termine odata calvarul? Dansa nu doreste sa discute cu noi, sa intelegem si noi cu cine si de ce ne certam. Faptele ei s ar putea incadra in infractiunea de hartuire? Sau orice alta infractiune? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
andreeacrisss, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreeacrisss , utilizator 14:43, 24 Noiembrie 2017
face apeluri 112, depune plangeri

Care sunt concluzile autoritatilor sesizate de reclamanta ?
Nefondate..ca raspuns la o plangere in care scria ca mutam noaptea mobila si dam tv.ul tare, am dus declaratia vecinilor care spun ca de la noi nu se aud zgomote decat normale si declaratia fostilor proprietari in care scria ca si lor le facea aceleasi lucruri. Nu am primit niciodata o amenda sau o atentionare, pt ca niciodata nu s a confirmat reclamatia
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire vecin Florii2019 Florii2019 Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi sabin25 sabin25 Buna ziua. Locuiesc la bunica mea de vreo 4 luni si am o problema majora cu vecinii de deasupra, noi avand domiciliul la bloc. Problema este ca dansii, ... (vezi toată discuția)
Vecinii de dedesubt sunt exagerat de sensibili în privința zgomotelor. aș vrea să știu ce pot face, sunt pur și simplu hărțuit de ei AdrianAZ995 AdrianAZ995 Salutare! De ani de zile de cand s-au mutat sub mine, vecinii mei nu au facut decat sa se ia de mine pentru galagie. Eu de fel sunt o persoana linistita, nu ... (vezi toată discuția)