avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate petrulili

Activitate petrulili

Cum se poate urgenta rezolvarea unei cereri de prima intabulare, la care nu sunt referate de completare, a carui termen de rezolvare a fost depasit. Am vizualizat pe site-ul ANCPI.RO dupa numarul cererii si figureaza ca este inca in lucru.
cONSTRUCTIE DIN 1926 DEMOLABILA, DIN PAIANTA, NELOCUITA DE 30 DE ANI, IN EXPERTIZA DE LA PROCESUL DE PARTAJ ESTE TRECUTA CU VALOAre zero, la financiar depusa expertiza si platit doar terenul, voi cere certificatul de atestare fiscala pentru efectuarea cadastrulu. La masuratorile efectuate de cei de la firma de intabularecadastru cum ar trebui trecuta constructia in documentatie ca sa fie bine?
Răspuns la discuția Variante posibile ?
Este o mutare si se aplica art.41 si 48. Se face mutarea sa zicem. Eu nu aud nimic din ce mi se vorbeste sau foarte greu, gresesc, comunicarea este dificila, nu ma descurc la noul loc de munca. Ce urmeaza ? Sunt sanctionata si apoi data afara, nu? Din vina mea nu a directorului care a facut aceasta mutare si a ales sa distribuie astfel personalul, nu?

Nu mai bine nu semnez noua fisa de post si scriu si motivul refuzului meu pentru noul post? Sau cum sa procedez ? Asta intrebam la inceput.


Nu ma intereseaza prin ce articole din codul muncii se poate face mutarea.
Răspuns la discuția Variante posibile ?
Ma scuzati...tot nu inteleg...nu inteleg de ce imi trebuie masura de protectie la vechiul loc de munca, adica cel actual. Nici la viitorul presupus loc de munca. Aici este vorba ca la viitorul loc de munca nu imi pot desfasura activitatea cu rezultate bune pentru institutie. Adica se inlocuieste un om ca auzul bun cu unul cu handicap la relatii cu clientii.


Acesta este un site gratuit, este adevarat, dar acum arate in discutie si art.41 din Codul Muncii si nu stiu ce legatura are cu cazul de fata.

Daca vechea meserie este de desenator tehnic si intervine o hipoacuzie mutam angajatul la call-center- aceasta este situatia si in asta ar consta decizia directorului.
Răspuns la discuția Variante posibile ?
freeelis a scris:

Art. 48 C.mun.
Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fără consimţământul salariatului, şi în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.




Daca ati raspuns la problema cu acest articol din codul muncii, imi puteti explica si mie, va rog frumos, cum se aplica el in cazul descris mai sus, caci am dificultati de intelegere al acestui lucru. Mutarea pe postul unde este necesara comunicarea verbala, deci si o acuitate a auzului nu s-a efectuat inca. Care este aici situatia de forta majora sau pentru ce sanctiune disciplinara sau care este masura de protectie ?
Răspuns la discuția Variante posibile ?
Sa aduc la cunostinta scris caci verbal si din concediu medical reiese ? Eu ma refeream la controlul anual de medicina muncii al tuturor angajatilor.
Datorita unei otite am capatat hipoacuzie de o luna, iar directorul dorea sa ma mute la relatii cu clientii desi eu nu doream acest lucru prin preluarea de activitate de la cineva cu alt fel al muncii. Mentionez ca in noul punct de lucru sunt 2 posturi cu program de 2 ture, cele 2 posturi urmand a fi diferite ca fel al muncii prin mutarea mea in locul altcuiva. Presupun ca nu se va face nici un control medical de medicina muncii nici pe anul acesta. Ce pot pati ? Nu ar putea sa mi se ofere un alt loc de munca tot de acelasi fel al muncii pe care se doreste sa il preiau? Depinde de director ? Exista vreo reglementare pentru astfel de situatii ? Eu nu voi face fata noilor atributii deoarece in noul loc de munca este zgomot si eu am hipoacuzia medie spre severa.
Discuție Cum sa procedez
Mutare dintr-un compartiment in altul al aceluiasi serviciu fara decizie, desi preiau in totalitate atributiile altui fel al muncii. Mutarea se face dupa ce s-a schimbat organigrama si statul de functii. Si este anuntata verbal dupa ce am tinut locul colegei cu alt fel al muncii cateva zile pe perioada concediului de odihna al acesteia. Cum pot contesta daca nu sunt de acord ?
Discuție nelamurire
La inscrierea in cartea funciara/intabulare a unui imobil pentru prima data, hotararea prin care se constata faptul ca a intervenit prescriptia dreptului de a mai cere executare silita pentru recuperarea sultelor, este suficienta pentru a nu inscrie sultele datorate in CF ?
Răspuns la discuția Un post sau doua
Sunt 2 posturi in organigrama, care este titularul si care substituentul/completarea de tura?#-o