sotia mea a nascut dupa incheierea casatoriei cu mine,un copil de parte barbateasca conceput cu alta persoana insa imediat dupa nastere mi-a spus ca tatal ar fi de fapt altul ,iar eu am acceptatca fiind al meu ,dandu-i si numele meu neavand pretentie la o pensie alimentara din partea acelui tata al copilului pe care l-am crescut eu pana la 22 de ani in conditii de handicap congenital ,dupa care a inceput cu scandaluri si batai din partea lui fiind aproape permanent in stare de ebrietate ,dupa care l-am evacuat din locuinta . Intreb ca in cazul unui divort de mama acestui copil ce drepturi am ?
am un handicap congenital ,am iesit la pensie de drept in 2007 cu un stagiu de cotizare complet de 23 de ani conf. lg.19/2000 siun stagiu de cotizare realizat de 42 de ani 11 luni si 29 de zile din care in gr.2 de munca 17 ani 2 luni si 25 de zile . intrebare.. am dreptul la o recalculare a pensiei pentru a primi majorarea pensiei datorita grupei de munca ?
Domnule avocat . ma numesc Tampau Gheorghe din Campulung Moldovenesc, pensionat in baza dec . 193359 din05.04.2007 privindacordarea pensiei pentru limita de varsta pentru pers. cu dizabilitati. Cod pensieN10/H va rog sa -mi rezolvati urmatoarea problema ; A vand o vechime de 17 ani ,2 luni si25 dezile in gr. 2 de munca nu mi s-au returnat drepturile de 25% pentru gr. 2 de munca
. vin cu rugamintea a va intreba daca acum in proiectul de lege ce este pe rol , as avea dreptul la recuperarea sumei pentru sporul de grupa ?
Mai am o intrebare ; sant pers. cu dizabilitati din nastere si am toata vechimea in munca de 42 de ani 11 luni si 29 de zile si un stagiu de cotizare de 34 de ani si 6 luni. intrebare ; daca eu am putut munci in conditii de handicap toata perioade , nu am dreptul la acel infim drept care pentru mine valoreaza foarte mult ?
:sorry: