avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copii

sotia mea a nascut dupa incheierea casatoriei cu mine,un copil de parte barbateasca conceput cu alta persoana insa imediat dupa nastere mi-a spus ca tatal ar fi de fapt altul ,iar eu am acceptatca fiind al meu ,dandu-i si numele meu neavand pretentie la o pensie alimentara din partea acelui tata al copilului pe care l-am crescut eu pana la 22 de ani in conditii de handicap congenital ,dupa care a inceput cu scandaluri si batai din partea lui fiind aproape permanent in stare de ebrietate ,dupa care l-am evacuat din locuinta . Intreb ca in cazul unui divort de mama acestui copil ce drepturi am ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:21, 28 Decembrie 2017
Buna ziua
Aveti dreptul la 1/2 din TOT ce ati realizat cu doamna in perioada casatoriei.
La ce drepturi va referiti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie Adrian Mirce Adrian Mirce Din lipsa responsabilității și din euforie ne-am căsătorit la starea civila, am făcut un copil pe care l-am recunoscut și trecut pe numele meu(al ... (vezi toată discuția)
Test paternitate pentru minor de 14 ani emanuel2001 emanuel2001 am o problema si am nevoie de aj dvs. Am un copil de 14 ani,atunci cand am nascut tatal nu a vrut sa-l recunoasca,totul a mers normal eu nu am vrut sa mai aud ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere thanata thanata Cunosc si eu un caz si as dori sa stiu cam ce solutii ar fi la el. Sora mea este casatorita cu un barbat care are un copil dintr-o relatie anterioara fara a fi ... (vezi toată discuția)