va multumesc frumos ! trebuie infiintat inainte sau dupa intrarea in CCC, sau nu are relevanta? mentionez ca veniturile nu vor depasi suma prevazuta de lege.
Am o mare mare nelamurire. In luna martie naste sotia mea si vreau sa intru eu in CCC. Mentionez ca sunt angajat la o firma de 2 ani, deci clar CCC se va acorda de aici. Doresc sa stiu daca pe timpul CCC am voie sa imi deschid un I.I. de unde sa incasez ocazional sume de bani. ( acestea ar fii sub pragul maxim admis de 6250), din cu totul alta activitate fata de ceea ce am lucrat pana acum, mai precis din prestari servicii artistice ( vocalist ) la evenimente. multumesc !
Adresez si eu o intrebare putin cam ciudata si iesita din comun, dar am citit pe un site de muzicanti ca se poate face PFA pentru lautar/muzicant, fara un act doveditor pentru aceasta calificare (diploma, adeverinta, certificat), ci doar in baza unei declaratii de notorietate date de catre primarie, prin care se atesta ca persoana pentru care s-a eliberat declaratia este cunoscut pentru abilitatile sale de lautar. Este posibil asa ceva?
Daca nu...o alta forma de infiintare PFA lautar exista?
P.S. nu detin diploma si o inscriere la cursuri ar insemna incetarea activitatii pe o perioada de 3 ani.