Am o mare mare nelamurire. In luna martie naste sotia mea si vreau sa intru eu in CCC. Mentionez ca sunt angajat la o firma de 2 ani, deci clar CCC se va acorda de aici. Doresc sa stiu daca pe timpul CCC am voie sa imi deschid un I.I. de unde sa incasez ocazional sume de bani. ( acestea ar fii sub pragul maxim admis de 6250), din cu totul alta activitate fata de ceea ce am lucrat pana acum, mai precis din prestari servicii artistice ( vocalist ) la evenimente. multumesc !
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.
va multumesc frumos ! trebuie infiintat inainte sau dupa intrarea in CCC, sau nu are relevanta? mentionez ca veniturile nu vor depasi suma prevazuta de lege.
Venituri in ccc
Elena@03
Buna seara. Sunt in ccc pana in august si mi-am reluat activitatea la pfa de pe 1.02.
1-Ce venituri maxime pot obtine pana in august?
2- Cum se face ... (vezi toată discuția)