avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA lautari fara diploma !
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA lautari fara diploma !

Buna ziua !

Adresez si eu o intrebare putin cam ciudata si iesita din comun, dar am citit pe un site de muzicanti ca se poate face PFA pentru lautar/muzicant, fara un act doveditor pentru aceasta calificare (diploma, adeverinta, certificat), ci doar in baza unei declaratii de notorietate date de catre primarie, prin care se atesta ca persoana pentru care s-a eliberat declaratia este cunoscut pentru abilitatile sale de lautar. Este posibil asa ceva?

Daca nu...o alta forma de infiintare PFA lautar exista?
P.S. nu detin diploma si o inscriere la cursuri ar insemna incetarea activitatii pe o perioada de 3 ani.

Alte discuții în legătură

Tehnician topograf chiorean vasile chiorean vasile Buna ziua ,va rog urmatoarea informatie: -daca urmez cursurile de formare profesionala tehnician topograf-am dreptul de-a ma autoriza ca si activitate ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa borsh07 borsh07 In cazul unuei afaceri sub forma unui stand de sucuri naturale, ca si PFA, ce act doveditor privind calificarea am nevoie ? e mai recomandat PFA , II sau IF? (vezi toată discuția)
Atestat pentru pfa cu codul caen 4791 (comert online) BibiGeo BibiGeo Salutare. Vreau sa vand diferite produse pe un site facut de mine. Am inteles de la un jurist ca imi trebuie atestat ca sa pot sa imi fac PFA . Eu sunt ... (vezi toată discuția)