dar reclamantul nu detine decat o factura de manopera,neinsotita de devizul de lucrari aferent si o factura pro forma de piese de schimb pentru care nu are factura fiscala si dovada platii acesteia.eu am recunoscut fapta si sunt de acord sa platesc toate daunele,dar acestea sa fi dovedite conform legii prin deviz la factura de manopera si facturi fiscale insotite
dovada achitarii acestora.pe factura de manopera scrie:1constatare-70 lei si 2.manopera-600 lei,fara nici un fel de detalii,el isi putea repara aerul conditionat de exemplu.iar daca factura de reparatie este emisa pe data de 27.02 ,atunci inseamna ca a schimbat si piesele ,dar nu dovedeste achizitionarea acestora nici in data de 27.02,nici astazi.si toate acestea pentru ca forteaza obtinerea unor sume de bani suplimentare fara sa fii schimbat piesele de schimb.
sunt in litigiu cu un vecin,i-am facut o paguba,am recunoscut-o si am fost de acord sa platesc daunele.exista insa o problema:dauna a fost produsa pe 28 februarie 2015,factura de manopera a fost emisa pe data de 2 martie 2015 si sunt de acord cu ea,insa vecinul are pretentii si pentru piesele de schimb, pentru care nu detine factura fiscala,ci o pro forma emisa tot pe data de 2 martie 2015.intrebarea mea este:daca reparatia a fost facuta,cum a achizitionat piesele de schimb(daca le-a schimbat) pentru aceasta reparatie si daca factura pro forma poate constitui proba in instanta,in eventualitatea unui proces?