Am o firma cu care am ramas cu datorie mare la stat.Am primit un comunicat ca trebuie sa ma prezint la ANAF sa discutam despre plata datoriei. De o luna am divortat de sotie ,casa comuna a ramas pe numele sotiei,ne am inteles asa cu ea.Anaf ul poate confisca fosta casa?
Multumesc petru raspuns
Am auzit despre o portita, daca infiintzi o asociatie si asociatia are un puct de lucru acolo atuncea membri asociatiei pot sa fumeze.
E adevarat sau o gluma?
Am o firma cu punct de lucru la tara cu cod caen 5630 baruri si alte activitati de servirea bauturilor si vreau sa deschid o discoteca dar primaria si potitia nu stiu ce acte am nevoie pentru autorizatie.Suprafata totala a spatiului e de 100 mp din care 75mp salon cu 25 de locuri si restu e depozit.Cer de la mine un cod caen pt discoteca?Cefelde dicoteca e cu 25 de persoane. Cate persoane pot sa las inauntru?
Pe numele sotiei este inregistrat o societate unic actionar,eu am o inputernicire.Ea a plecat in strainatate la lucru ca si medic si eu vreu sa maduc dupa ea la lucru si vrem sa vindem firma.pot sa vand firma cu inputernicire?