avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 discoteca
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

discoteca

Buna ziua,

Am o firma cu punct de lucru la tara cu cod caen 5630 baruri si alte activitati de servirea bauturilor si vreau sa deschid o discoteca dar primaria si potitia nu stiu ce acte am nevoie pentru autorizatie.Suprafata totala a spatiului e de 100 mp din care 75mp salon cu 25 de locuri si restu e depozit.Cer de la mine un cod caen pt discoteca?Cefelde dicoteca e cu 25 de persoane. Cate persoane pot sa las inauntru?

Alte discuții în legătură

Nedumerire legata de codurile caen iannispatriciu iannispatriciu Bună! Am o cafenea, iar societatea are codul CAEN 5630 „Baruri si alte activitati de servire a bauturilor”. Dacă doresc să prepar piureuri din fructe ... (vezi toată discuția)
Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Buna - explicatii cod caen 4711 Alle123 Alle123 Cine imi poate spune daca la Cod CAEN 4711 poti vinde bautura la pahar ? Multumesc (vezi toată discuția)