avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna - explicatii cod CAEN 4711
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna - explicatii cod CAEN 4711

Cine imi poate spune daca la Cod CAEN 4711 poti vinde bautura la pahar ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:14, 28 August 2013
Buna seara, este corecta incadrarea. Puteti vinde bere cu acest cod CAEN.
Eu as fi de alta parere. Codul pretabil este 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor. In explicatia acestui cod apar urmatoarele: - baruri, bodegi, saloane de servit cocktailuri, dicoteci unde vanzarea bauturilor este predominanta, berarii, cafenele, standuri mobile de vanzare a bauturilor. Banuiesc ca nu doriti sa vindeti berea la pahar si clientul sa mearga acasa cu recipientul, ci o va consuma la locul desfacerii produsului.
Buna seara,

Adrian am raspuns astfel, deoarece am o prietena care livreaza berea consumatorilor ca in cazul mentionat mai sus. Si are cod CAEN 4711. Dar...nu te contrazic. :) Esti mai in tema decat mine.
E ok codul 4711 daca vinde pentru acasa la sticla sau intr-un alt recipient, dar daca se consuma in incinta merge codul 5630.
Multumesc, este buna informatia si pentru mine!
Zi faina! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire legata de codurile caen iannispatriciu iannispatriciu Bună! Am o cafenea, iar societatea are codul CAEN 5630 „Baruri si alte activitati de servire a bauturilor”. Dacă doresc să prepar piureuri din fructe ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5630 stand mobil isciucradu isciucradu Buna ziua, Pentru a deschide un stand mobil pentru servirea băuturilor alcoolice,este ok codul Caen 5630? Dacă da, de ce acte mai am nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru bar, discoteca si jocuri (snooker+pacanele) zzanetta zzanetta Vreau sa infiintez un local in care sa se poata consuma bauturi ,tutun,sa fie discoteca si sa fac o sala de jocuri cu snooker si pocanele. Ce coduri CAEN ... (vezi toată discuția)