avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate simovely

Activitate simovely

Buna ziua. Bebe face 2 ani in 04.09.2019 si vreau sa beneficiez de stimulentul de inserție până la vârsta de 3 ani. Menționez că tatăl nu isi ia "luna tatălui". In acest caz, trebuie să mă întorc la lucru în 05 iulie? P
e luna iulie nu beneficiez de stimulent fiind considerată luna tatălui? Indemnizația pt creșterea copilului se va acorda doar până în luna iunie? Cand trebuie depuse actele la primărie? Am citit o mulțime de informații diferite. Multumesc
Lucrez intr-o gestiune de materiale, apartinand unei firme. La inceput am fost 3 gestionari, iar in urma cu cateva luni, unul dintre gestionari a fost promovat intr-o functie, ce nu are legatura cu gestiunea noastra. Conducere societatii a fost de acord ca sa ramana tot in gestiunea noastra, desi, prin lege e interzis, i-a lasat si cheile de la gestiune, fara sa ne intrebe daca suntem de acord cu asta, mai mult, elibereaza materiale chiar daca gestionarii sunt acolo, si intocmeste acte pt care trebuie calitate de gestionar, chiar daca se ocupa cu altceva acum, iar garantia i-a fost acordata in totalitate. Ceea ce ma intereseaza este urmatorul lucru: Cum e posibil ca o persoana care nu are calitate de gestionar sa aiba atributii de gestionar? Pentru ca, doar de cand aceasta persoana a ramas langa noi se face inventar de predare primire. Adica , ramanand 2 gestionari, cand unul pleaca in concediu, se face inventar de predare a gestiunii, doar intre noi, desi acea persoana este in gestiune si s-a intamplat sa dea anumite lucruri si sa *uite* sa ne spuna. Eu stiu ca prin lege, orice persoana care se afla intr-o gestiune are obligatia de a i se retine garantia, sau sa fie acolo cu acordul gestionarilor. Va dati seama ca din cele explicate mai sus, nu ne permitem sa punem intrebari conducerii, asa ca va rog sa-mi raspundeti dvs., pentru ca simt ca o iau razna cat imi bat capul sa inteleg ce se intampla, si cine raspunde in caz de lipsuri. multumesc